Gratis tuinadvies op maat

Kan jij advies gebruiken bij de aanplant van je tuin? Of wil je graag een mooie boom planten maar kom je er niet goed uit welke geschikt is? Maak een gratis tuinadvies op maat afspraak met één van onze specialisten voor een vrijblijvend advies hier bij ons op de kwekerij. Samen bespreken we je wensen en bekijken we welk groen het beste in jouw tuin past.

Hoe ziet een tuinadvies afspraak eruit?

  • Telefonisch, via e-mail of het contactformulier plan je een afspraak in met één van onze specialisten;
  • Op het moment van de afspraak kun je je melden bij de specialist bij ons kantoor in Grubbenvorst;
  • Vervolgens bespreken we samen je wensen en bekijken we eventueel foto's en tekeningen van de tuin;
  • Samen bekijken we welke soorten het beste passen bij je wensen en niet in de laatste plaats bij de tuin. Onze planten staan over circa 200 hectare verspreid, dus is alles live bekijken helaas niet mogelijk;
  • Na de afspraak ontvang je een offerte met alle besproken planten of zelfs meerdere opties, waarin je zelf kunt gaan strepen of toevoegen;
  • Heb je nog vragen of heb je alle keuzes al gemaakt? Dan leveren wij de complete bestelling bij jou thuis of zetten het klaar om af te halen op een gewenste zaterdagmorgen.

Contact opnemen voor gratis advies

Wat kan ik verwachten van een tuinadvies afspraak?

Omdat we zelf de kweekervaring hebben weten we precies wat planten nodig hebben om de beste start te maken, zodat jij op korte termijn kunt genieten van een groene tuin. We adviseren je graag in hoe je de aanplant (mits je dit zelf wilt doen) en nazorg kunt aanpakken en wat je hiervoor nodig hebt. De optimale omgeving voor je planten creëer je door passende grondverbetering, de juiste nazorg en indien nodig boomverankering toe te passen. Tijdens de afspraak geven we je de benodigde tuintips, zodat je op de juiste manier aan de slag kunt gaan. Mochten er tijdens het planten of het nazorgtraject nog vragen ontstaan, kun je altijd met ons contact opnemen en staan we voor je klaar om de vragen te beantwoorden.


Liever online tuinadvies?

Ook op afstand staan we voor je klaar en geven we antwoord op al jouw vragen vragen. We zullen via Teams, Zoom of Google Meet een afspraak inplannen en samen de opties bespreken zodat jij altijd de juiste beplanting op de juiste plek zult planten.

Wanneer kun je bij ons langskomen?

Van maandag t/m vrijdag is het mogelijk een adviesafspraak te maken tussen 9.00 en 16.00 uur. In ons hoogseizoen, de maanden oktober, november, februari en maart, zijn we ook geopend op zaterdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur. Let op, want vol is vol. Afspraken worden ruim ingepland zodat er voldoende tijd is vragen te stellen en alle opties te bekijken en bespreken. Om een afspraak te maken met één van onze specialisten kun je contact opnemen via [email protected], +31 77 366 22 89 of het contactformulier.

Het complete tuinpakket

Doordat we zelf rond de 2.000 soorten kweken en dit aanvullen met het assortiment van geselecteerde leveranciers, heeft u een keuze uit wel 9.000 soorten. Dit betekent dat we je de mogelijkheid bieden om alle benodigde beplanting in één bezorging te leveren, van de grote bomen en struiken tot de siergrassen en heesters die het geheel helemaal af maken. Omdat de planten veelal direct van onze eigen kwekerij komen leggen ze een kort traject af, waardoor we aantrekkelijke totaalprijzen kunnen bieden.

Hoe kun je het beste de aanplant verzorgen?

Omdat we zelf de kweekervaring hebben weten we precies wat planten nodig hebben om de beste start te maken, zodat jij op korte termijn kunt genieten van een groene tuin. We adviseren je graag in hoe je de aanplant (mits je dit zelf wilt doen) en nazorg kunt aanpakken, en welke aanplantmaterialen je hiervoor nodig hebt. De optimale omgeving voor je planten creëer je door de passende grondverbetering, nazorg en indien nodig verankering toe te passen. Tijdens de afspraak geven we je de benodigde tuintips, zodat je op de juiste manier aan de slag kunt gaan. Mochten er tijdens het planten of het nazorgtraject nog vragen ontstaan, kun je altijd met ons contact opnemen en staan we voor je klaar om de vragen te beantwoorden.


Boomkwekerij Den Mulder

Bij ons op de kwekerij vind je vele soorten bomen, struiken en andere planten, zelf kweken we ongeveer 2000 soorten op 200 hectare. Doordat we al tientallen jaren het kweekproces van deze vele soorten meemaken, hebben we veel kennis in huis. We weten dan ook precies welke planten binnen jouw tuinstijl en plantplek passen.