Tuinadvies op afspraak

Hoe weet je welke plant waar moet staan? Hoe maak je de juiste keuze, zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van een mooie tuin? Wij denken graag met je mee en geven advies over welke planten passen bij jouw wensen en tuin. Dus maak gebruik van tuinadvies op afspraak. Ook is het mogelijk om een beplantingsplan of tuinontwerp aan te vragen. 

Wat kun je van ons verwachten?

 • We bekijken eventuele tekeningen of foto's van jouw tuin;
 • Passend tuinadvies op basis van jouw wensen;
 • Relevante tips betreft de aanplant en verzorging;
 • We proberen alles mogelijk te maken, we hebben een ruim en breed aanbod;
 • De juiste combinaties die passen in je tuin;
 • Snoeiadvies om effectief nieuwe en bestaande planten te onderhouden;
 • Advies over grondverbetering, zodat jouw nieuwe beplanting een goede start krijgt;
 • En... onze passie voor bomen en planten. 


Hulp nodig met de juiste beplanting kiezen voor jouw tuin? Zo pak je dat aan 

 • Plan een afspraak via e-mail, telefonisch, WhatsApp of het contactformulier;
 • Ontvang een adviesgesprek bij ons op locatie in Grubbenvorst of online;
 • We bespreken samen je wensen en bekijken eventueel foto's en tekeningen van je tuin;
 • Samen bekijken we wat het beste past bij je wensen en je tuin. Onze planten staan over circa 200 hectare verspreid, dus is alles live bekijken helaas niet mogelijk;
 • Na de afspraak ontvang je een vrijblijvende offerte. 


Maak direct een afspraak

Een tuin waar je je echt fijn in kunt voelen vinden wij belangrijk, zodat jij optimaal kunt genieten van je tuinbeleving. Neem vandaag nog contact met ons op, we helpen je graag verder. 

Contact opnemen voor gratis advies

Waarom een tuinadvies afspraak bij ons maken?

Omdat we zelf de kweekervaring hebben weten we precies wat planten nodig hebben om de beste start te maken, zodat jij op korte termijn kunt genieten van een groene tuin. We adviseren je graag in hoe je de aanplant (mits je dit zelf wilt doen) en nazorg kunt aanpakken en wat je hiervoor nodig hebt. De optimale omgeving voor je planten creëer je door passende grondverbetering, de juiste nazorg en indien nodig aanplantpakket toe te passen. Tijdens de afspraak geven we je de benodigde tuintips, zodat je op de juiste manier aan de slag kunt gaan. Mochten er tijdens het planten of het nazorgtraject nog vragen ontstaan, kun je altijd met ons contact opnemen en staan we voor je klaar om de vragen te beantwoorden.


Liever online tuinadvies?

Ook op afstand staan we voor je klaar en geven we antwoord op al jouw vragen vragen. We zullen via Teams, Zoom of Google Meet een afspraak inplannen en samen de opties bespreken zodat jij altijd de juiste beplanting op de juiste plek zult planten.

Wanneer kun je bij ons langskomen?

Van maandag t/m vrijdag is het mogelijk een adviesafspraak te maken tussen 9.00 en 16.00 uur. In ons hoogseizoen, de maanden oktober, november, februari en maart, zijn we ook geopend op zaterdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur. Let op, want vol is vol. Afspraken worden ruim ingepland zodat er voldoende tijd is vragen te stellen en alle opties te bekijken en bespreken. Om een afspraak te maken met één van onze specialisten kun je contact opnemen via [email protected], +31 77 366 22 89 of het contactformulier.

Het complete tuinpakket

Doordat we zelf rond de 2.000 soorten kweken en dit aanvullen met het assortiment van geselecteerde leveranciers, heeft u een keuze uit wel 9.000 soorten. Dit betekent dat we je de mogelijkheid bieden om alle benodigde beplanting in één bezorging te leveren, van de grote bomen en struiken tot de siergrassen en heesters die het geheel helemaal af maken. Omdat de planten veelal direct van onze eigen kwekerij komen leggen ze een kort traject af, waardoor we aantrekkelijke totaalprijzen kunnen bieden.

Tuinadvies van de boomkweker

Bij ons op de kwekerij vind je vele soorten bomen, struiken en andere planten, zelf kweken we ongeveer 2000 soorten op 200 hectare. Doordat we al tientallen jaren het kweekproces van deze vele soorten meemaken, hebben we veel kennis in huis. We weten dan ook precies welke planten binnen jouw tuinstijl en plantplek passen.

Laden...