Groenprofessionals

Bent u op zoek naar een specifieke boom of tuinplant of zoekt u de complete aanplant voor uw klant? Door u te registreren krijgt u van ons een zakelijk account en ziet u uw voordelen. Via het menu-item ‘snelzoeken’ vindt u onze actuele voorraad en productprijzen, wij maken het voor u als hovenier, groenvoorziener of handelaar in groenproducten gemakkelijk om 24/7 een offerte op te stellen of een bestelling te plaatsen. Bent u op zoek naar bomen of beplanting met specifieke planteigenschappen, vormen of maten? U kunt uitgebreid filteren op voorkeuren om zo het gewenste resultaat te krijgen.

U als groenprofessional bent van harte welkom om onze kwekerij te bezoeken en indien gewenst zelf bomen uit te merken (hiervoor rekenen wij een toeslag van 10% op de productprijs), dit gaat natuurlijk in overleg en op afspraak. Op deze manier streven wij naar het samen behalen van groene successen.

Heeft u vragen over ons aanbod voor groenprofessionals of wilt u graag een afspraak maken om onze kwekerij te bezoeken? Neem dan contact met ons op via [email protected].