Den Mulder Boomteelt

Den Mulder Boomteelt werd in 1985 opgericht door Henk den Mulder. Met een achtergrond bij de Plantenziektenkundige Dienst als fytopatholoog is hij in Grubbenvorst gestart met een eigen kwekerij in spillen. Henk heeft de kwekerij vervolgens verder uitgebouwd. De nadruk is in de loop der jaren meer en meer op het zwaardere segment komen te liggen.
Vandaag de dag bieden wij een compleet en kwalitatief hoogwaardig assortiment voor de professionele hovenier, groenvoorziener en particulier. De eigen productie speelt hierin een centrale rol; op een oppervlakte van circa 150 hectare kweken we zo’n 2000 soorten laan- en parkbomen, karakteristieke sierbomen, meerstammige bomen, coniferen en solitair heesters. Dit brede eigen assortiment stelt ons in staat om te allen tijde een topproduct af te leveren.
De eigen productie worden aangevuld met bomen en tuinplanten van contractkwekers en collega’s. Vanwege onze ligging in het grootste tuinbouwcluster van Europa is een compleet assortiment aan boomkwekerijproducten beschikbaar binnen een straal van vijftig kilometer.
Onze bomen en tuinplanten worden verkocht aan hoveniers, groenvoorzieners, overheden, instellingen, collega-kwekers, tuincentra en particuliere tuinbezitters.


Visie

Waar wij voor staan! No-nonsense, korte lijnen en een familiair karakter
Den Mulder Boomteelt staat voor een no-nonsense cultuur; we houden van aanpakken en gaan een uitdaging niet uit de weg. De organisatie is plat en efficiënt: de lijnen zijn kort en de overheadkosten minimaal. Daarnaast is Den Mulder Boomteelt een echt familiebedrijf – er werken maar liefst vier ‘Den Mulders’ op de kwekerij! – en dat is bepalend voor de sfeer. De koffie staat altijd klaar!

Compleet assortiment, transparante werkwijze en volledige ontzorging
Den Mulder Boomteelt biedt een compleet pakket aan bomen en tuinplanten. Dit maakt ons uniek. Een volledig assortiment groenproducten is steeds lastiger te vinden, zowel voor particulieren als voor de hovenier, groenvoorziener en handel.

Onze producten komen grotendeels uit eigen kwekerij, de rest wordt aangeleverd door collega-kwekers, indien mogelijk uit onze directe omgeving. Alle leverbare soorten vindt u op deze site, ínclusief prijzen! Den Mulder Boomteelt hecht namelijk waarde aan een open en transparante werkwijze.

De ondernemer van vandaag wil vooral doen waar hij goed in is, focussen op zijn core business. Daarom kunt u in onze online bestelmodule 24/7 producten bestellen en worden deze indien gewenst bezorgd op locatie. Of u nu in Groningen, Frankfurt am Main of aan de Belgische kust woont. Vanzelfsprekend tegen een transparante en eerlijke prijs.

USP's

Meer dan 9000 boom- & plantsoorten
Op onze boomkwekerij worden ongeveer 2000 soorten laan- en parkbomen, karakteristieke sierbomen, meerstammige bomen, coniferen en solitaire heesters gekweekt. Dit eigen assortiment wordt aangevuld door collega-kwekerijen die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld bos- en sierplantsoen, kleine heesters en vaste planten. Onze eigen kweek gecombineerd met ingekochte soorten van onze collega-kwekerijen maakt dat wij u een zeer ruim assortiment van ongeveer 9000 boom- & plantsoorten kunnen bieden. In onze webshop vindt u alle soorten, mocht hetgeen wat u zoekt niet voorradig blijken, neem gerust contact met ons op via [email protected]

Uniek assortiment
In ons assortiment vindt u een breed assortiment aan unieke soorten bomen, heesters en coniferen. Het zijn vaak vrij onbekende soorten die lastig te verkrijgen zijn, hun kenmerkende eigenschappen geven een opmerkelijke draai aan uw tuinbeplanting. 

Deskundig advies
Het geven van advies is vooral gericht op het uitzoeken van de juist beplanting die past bij de gewenste standplaats, denk hierbij aan grondsoort en locatie. Weet u niet over welke grondsoort uw regio beschikt? Neem contact op via [email protected] en wij helpen u graag verder. Het advies is dus niet alleen gericht op de uiterlijke kenmerken van de beplanting, maar ook op waar de beplanting het beste tot zijn recht komt en zo het beste uit de beplanting gehaald kan worden. Naast het adviseren in uw keuze mogelijkheden geven wij ook advies in plantmethode en nazorg. Ook hebben wij een fytopatholoog op de kwekerij, die u specifiek kan adviseren over preventie en bestrijding betreft plantenziekte. 

Maatwerk levering
Het transporteren van bomen is complex, ze verschillen namelijk in maat, gewicht en hebben vele verschijningsvormen. Er wordt dan ook voor elke bestelling een nauw gekeken naar welke transportmethode het beste past bij uw bestelling, zo blijft de kwaliteit van het product gewaarborgd.

Tuinbezitter & groenprofessional
Tuinbezitter
Bent u op zoek naar een specifieke boom of zoekt u de complete aanplant voor uw nieuwe tuin? Wij bieden een uitgebreid assortiment voor vrijwel elk tuintype. In onze webshop kunt u onze actuele voorraad inzien en een offerte opstellen of bestelling plaatsen. U kunt uw bestelling vervolgens afhalen op onze kwekerij in Grubbenvorst (Venlo) of u laat deze door ons aan huis bezorgen. Weet u nog niet exact welke beplanting bij uw specifieke wensen past? U kunt uitgebreid filteren op planteigenschappen om zo het gewenste resultaat te krijgen. Wilt u toch graag een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze specialisten, wij helpen u met het maken van de juiste keuze.

Groenprofessional
Bent u op zoek naar een specifieke boom of zoekt u de complete aanplant voor uw klant? Door u te registreren krijgt u van ons een zakelijk account en ziet u uw voordelen. Via het menu-item ‘snelzoeken’ vindt u onze actuele voorraad en productprijzen, wij maken het voor u als hovenier, groenvoorziener of handelaar in groenproducten gemakkelijk om 24/7 een offerte op te stellen of een bestelling te plaatsen. Bent u op zoek naar bomen of beplanting met specifieke planteigenschappen, vormen of maten? U kunt uitgebreid filteren op voorkeuren om zo het gewenste resultaat te krijgen. Heeft u vragen over ons aanbod voor groenprofessionals? Neem dan contact met ons op.
Prijsbeleid

Den Mulder Boomteelt hecht waarde aan een transparante werkwijze, ook als het om prijzen gaat. Daarom geven we klanten inzicht in ons prijsbeleid, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Daarbij heeft u, door optionele reducties, ook invloed op de prijs die u uiteindelijk betaalt.

Prijsprincipes
De twee prijsprincipes van Den Mulder Boomteelt: 

  1. Waardering voor vaste klanten
    Als u vaker bij ons bestelt, geven wij een prijsreductie op basis van omzet en bestelhistorie in de voorgaande drie seizoenen.
  2. Kwantumkorting
    Koopt u meer exemplaren van een bepaald artikel, dan krijgt u een reductie tot wel 20% op de stukprijs.

Transport

Transport is kostbaar, dat mag duidelijk zijn. Om u een passende prijs te vragen voor een levering op locatie hebben we ons verzorgingsgebied opgedeeld in tien zones (gebaseerd op postcodegebieden). De transportkosten voor bestellingen wordt in de winkelwagen automatisch berekend door onze transportcalculator. Heeft u hier vragen over, neem gerust contact met ons op via [email protected]

Ons team

Ruim twintig geschoolde en enthousiaste medewerkers, ieder met zijn of haar eigen specialisme, vormen de drijvende kracht achter Den Mulder Boomteelt.

Henk den Mulder

Pieter den Mulder

Rutger Becude

Bert Cuenen

Pieter Joosten

Thessa Philipsen

Nelly den Mulder

Andrei Zaharia

Angelique van der Oest

Barbara Lampowska

Damian Muzykarz

Dan-Lucian Cozma

Danny Horstermans

Gerrit Janssen

Gerwin van den Heuvel

Hser Di Po Htoolay

Jan Maes

Junior Bos

Lon van den Hombergh

Maciej Wolanicki

Mart Custers

Mateusz Wolanicki

Nelleke den Mulder

Norair Pogosian

Peet Hoeijmakers

Piotr Wolanicki

Thijs Hoeijmakers

Thijs Joosten

Wilbert Steeghs

Witek Lampowski

Youri Hegger

Referenties

Floriade 2012, Venlo

Botanische Tuinen Utrecht, Utrecht

Landschloss Parz, Grieskirchen (Oostenrijk)

GaiaZoo, Kerkrade

Park ter ere van het 2800 jarig bestaan van de stad Jerevan, Jerevan (Armenië)

IBT-centrum Politie Limburg-Noord en Brabant Zuid-Oost, Evertsoord

Nieuw Leyden (woonwijk), Leiden

Ikea, Zwolle

Kasteeltuinen Arcen, Arcen

Azadi Amusement Park, Sulaymaniya (Irak)

Aviateur Banketbakkerijen BV, Broek op Langedijk

Retail Park Roermond, Roermond

Attractiepark Toverland, Sevenum

Saksen-Weimar (woonwijk), Arnhem

Stadion Miejski, Poznan (Polen)

Europaplein, Renkum

Treinstation Geldermalsen, Geldermalsen

Toverdans (woonwijk), Mook

Disneyland, Parijs (Frankrijk)

Walibi Holland, Biddinghuizen