Den Mulder Boomteelt

Den Mulder Boomteelt

Den Mulder Boomteelt werd in 1985 opgericht door Henk den Mulder. Met een achtergrond als fytopatholoog bij de Plantenziektenkundige Dienst is hij in Grubbenvorst gestart met een eigen kwekerij in spillen (jonge aanplant). Henk heeft de kwekerij vervolgens verder uitgebouwd. De nadruk is in de loop der jaren meer en meer op het zwaardere segment komen te liggen.
Tegenwoordig bieden wij een compleet en kwalitatief hoogwaardig assortiment voor de professionele hovenier, groenvoorziener en particulier. Onze eigen productie speelt hierin een centrale rol. Op een oppervlakte van bijna 200 hectare kweken we zo’n 2000 soorten laan- en parkbomen, karakteristieke sierbomen, meerstammige bomen, coniferen en solitaire heesters. Dit brede eigen assortiment stelt ons in staat om te allen tijde een topproduct af te leveren.
We vullen onze eigen productie aan met bomen en tuinplanten van contractkwekers en collega’s. Vanwege onze ligging in het grootste tuinbouwcluster van Europa is een compleet assortiment aan boomkwekerijproducten beschikbaar binnen een straal van vijftig kilometer.
Onze bomen en tuinplanten worden verkocht aan hoveniers, groenvoorzieners, overheden, instellingen, collega-kwekers, tuincentra en particuliere tuinbezitters.


Visie

Waar wij voor staan! No nonsense, korte lijnen en een familiair karakter
Den Mulder Boomteelt staat voor een no nonsense cultuur. We houden van aanpakken en gaan een uitdaging niet uit de weg. De organisatie is plat en efficiënt, de lijnen zijn kort en de overheadkosten minimaal. Daarnaast is Den Mulder Boomteelt een echt familiebedrijf – er werken maar liefst vier ‘Den Mulders’ op de kwekerij! – en dat is bepalend voor de sfeer. De koffie staat niet klaar maar wordt altijd vers gezet!

Compleet assortiment, transparante werkwijze en volledige ontzorging
Een volledig assortiment groenproducten is zowel voor particulieren en hoveniers als voor groenvoorzieners en handelaren steeds lastiger te vinden. Den Mulder Boomteelt biedt een compleet pakket aan bomen en tuinplanten en dat is uniek.

Onze producten komen grotendeels uit eigen kwekerij. De rest wordt aangeleverd door collega-kwekers (indien mogelijk) uit onze directe omgeving. Je vindt alle leverbare soorten op deze site, inclusief bijbehorende prijzen uiteraard. Wij vinden een open en transparante werkwijze uiterst belangrijk.

Ondernemers willen zich natuurlijk het liefst richten op hun kernactiviteiten. Daarom kun je op elk gewenst moment bestellen via onze online bestelmodule en bezorgen we graag (tegen een transparante en eerlijke prijs) op elke gewenste locatie. Of je nu in Groningen, Frankfurt am Main of aan de Belgische kust woont. 

USP's

Meer dan 9000 boom- & plantsoorten
Op onze boomkwekerij worden ongeveer 2000 soorten laan- en parkbomen, karakteristieke sierbomen, meerstammige bomen, coniferen en solitaire heesters gekweekt. Dit eigen assortiment wordt aangevuld met groen van collega-kwekerijen die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld bos- en sierplantsoen, kleine heesters en vaste planten. Daardoor bieden wij een zeer ruim assortiment van ongeveer 9000 boom- & plantsoorten aan. In onze webshop vind je alle soorten. Mocht het gewenste item niet voorradig blijken, neem gerust contact met ons op via [email protected]. We raden je graag goede alternatieven aan en proberen je anders verder te helpen.

Uniek assortiment
In ons assortiment vind je een groot aantal unieke soorten bomen, heesters en coniferen. Deze (vaak vrij onbekende) soorten zijn elders meestal lastig te krijgen. Iedereen die van de gebaande (groen) paden af wil wijken, is bij ons aan het juiste adres. Kies je juist liever meer traditioneel groen, ook dan heeft Den Mulder de juiste keus in huis.

Deskundig advies
Onze adviezen zijn meestal gericht op het vinden van de juiste plant voor de juiste plaats. Denk hierbij aan zaken als grondsoort en (micro) klimaat. Heb je vragen over de grondsoort in jouw regio? Neem gerust contact op via [email protected] en wij helpen je graag verder. Onze adviezen zijn dus niet alleen gericht op de uiterlijke kenmerken van de beplanting maar ook op de plek waar deze goed zal floreren. Alleen zo haal je het beste uit de beplanting. Naast adviezen over keuzemogelijkheden geven wij ook advies over de juiste plantmethode en de benodigde nazorg. Uiteraard hebben wij een plantendokter op de kwekerij, die je specifiek kan adviseren over preventie en bestrijding van plantenziekten en -plagen. 

Maatwerk levering
Het transporteren van bomen is complex. Ze verschillen namelijk in maat en gewicht en kennen vele verschijningsvormen. Er wordt dan ook voor elke bestelling nauwkeurig gekeken naar de beste transportmethode voor jouw specifieke bestelling. Zo blijft de kwaliteit van jouw nieuwe aanplant gewaarborgd.

Tuinbezitter & groenprofessional
Tuinbezitter
Ben je op zoek naar een specifieke boom of zoek je een complete aanplant voor de nieuwe tuin? Wij bieden een uitgebreid assortiment voor vrijwel elk tuintype. Onze webshop geeft inzicht in de actuele voorraad, je kunt een offerte aanvragen of direct een bestelling plaatsen. De bestelling kun je vervolgens afhalen op onze kwekerij in Grubbenvorst (vlakbij Venlo). Uiteraard bezorgen wij alle bestellingen graag bij je thuis. Nog geen exact beeld welke beplanting voldoet aan jouw specifieke wensen? In de webshop kun je uitgebreid filteren op planteigenschappen en de boom of struik uitzoeken die perfect bij je past. Wil je toch liever een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze specialisten, wij helpen graag bij het maken van de juiste keuze.

Groenprofessional
Ben je op zoek naar een specifieke boom of zoek je de complete aanplant voor jouw klant? Registreer je dan zodat we een zakelijk account voor je kunnen aanmaken en je direct inzicht krijgt in alle voordelen die dat oplevert. Via het menu-item ‘snelzoeken’ vind je onze actuele voorraad en productprijzen. Wij maken het voor alle hoveniers, groenvoorzieners of handelaren in groenproducten gemakkelijk om 24/7 een offerte op te stellen of een bestelling te plaatsen. Als je op zoek bent naar bomen of beplanting met specifieke planteigenschappen, vormen of maten, dan biedt de zoekfunctie alle benodigde filters op voorkeuren zodat je snel het gewenste resultaat krijgt. Neem gerust contact op als je vragen hebt over ons aanbod voor groenprofessionals.


Ons team

Ruim 30 geschoolde en enthousiaste medewerkers, ieder met zijn of haar eigen specialisme, vormen de drijvende kracht achter Den Mulder Boomteelt.

Henk HD

Henk den Mulder

Pieter den Mulder 2

Pieter den Mulder

Rutger Becude

Rutger Becude

Pieter Joosten 3

Pieter Joosten

Thessa Philipsen 3

Thessa Philipsen

Nelly HD

Nelly den Mulder

Andrei

Andrei Zaharia

DSC07873

Angelique van der Oest

Damian

Damian Muzykarz

Danny Horstermans 2

Danny Horstermans

Gerrit Janssen

Gerrit Janssen

Gerwin

Gerwin van den Heuvel

Hserdipo Htoolay

Hser Di Po Htoolay

Jan Maes 2

Jan Maes

Junior Bos

Junior Bos

optie 1

Lon van den Hombergh

Maciej

Maciej Wolanicki

Mart Custers

Mart Custers

Matieusz

Mateusz Wolanicki

Nelleke den Mulder

Nelleke den Mulder

Peet Hoeijmakers

Peet Hoeijmakers

Piotr

Piotr Wolanicki

foto mike contact

Mike Bovee

Rob Geurst

Rob Geurts

Thijs Hoeijmakers

Thijs Hoeijmakers

Thijs Joosten

Thijs Joosten

Witek-Lampowski

Witek Lampowski

Yuri

Youri Hegger

maarten_-2

Maarten Schroijen

Referenties

Attractiepark Toverland, Sevenum

Aviateur Banketbakkerijen BV, Broek op Langedijk

Azadi Amusement Park, Sulaymaniya (Irak)

Botanische Tuinen Utrecht, Utrecht

Disneyland, Parijs (Frankrijk)

Europaplein, Renkum

Floriade 2012, Venlo

GaiaZoo, Kerkrade

IBT-centrum Politie Limburg-Noord en Brabant Zuid-Oost, Evertsoord

Ikea, Zwolle

Kasteeltuinen Arcen, Arcen

Landschloss Parz, Grieskirchen (Oostenrijk)

Nieuw Leyden (woonwijk), Leiden

Park ter ere van het 2800 jarig bestaan van de stad Jerevan, Jerevan (Armenië)

Retail Park Roermond, Roermond

Saksen-Weimar (woonwijk), Arnhem

Stadion Miejski, Poznan (Polen)

Toverdans (woonwijk), Mook

Treinstation Geldermalsen, Geldermalsen

Walibi Holland, Biddinghuizen

Laden...