Hoe bestel ik bij Den Mulder Boomteelt?

Via onze webshop kun je gemakkelijk alle planten bekijken en bestellen. Ook staan onze specialisten altijd voor je klaar voor vragen of tuinadvies
Kan ik bomen bezichtigen op de kwekerij?

Grote bomen en struiken zijn te bezichtigen op onze kwekerij. Onze kwekerij heeft een grote omvang, denk aan een +/- 200 hectare verspreid over een straal van ongeveer 20 km. Over onze gehele kwekerij staan 2000 verschillende soorten bomen en struiken te groeien, je kunt je voorstellen dat de juiste soort en maat vinden dan ook een flinke zoektocht kan zijn. Lees alles over het bekijken van bomen op onze kwekerij op de bestelinformatiepaginaKan ik actueel beeldmateriaal van mijn gewenste product ontvangen?

Wil je een actuele foto van de gewenste soort ontvangen? Dan kun je op aanvraag een recente foto ontvangen. De kosten hiervoor zijn €25,- (incl. btw) per gefotografeerd product. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via [email protected].
Ik heb een beplantingsplan met plantenlijst, kan ik deze bij jullie aanleveren?

Heb je een beplantingsplan klaar liggen om aan de slag te gaan in je tuin? Of heb je een ontwerp laten maken door een tuinarchitect? Wij maken graag je hele lijst compleet, van bomen tot hagen en kleine grasjes tot de mooiste heesters. Wij komen de hele lijst in één levering bij je thuis bezorgen, wat we zelf niet op voorraad hebben kunnen we in de meeste gevallen bij collega kwekerijen inkopen. Alles in één keer geleverd, zodat jij of je hovenier meteen kunnen gaan planten om je droomtuin te creëren. 
Ik wil mijn bestelling zelf komen afhalen, kan dat?

Het is mogelijk om zelf je bestelling af te komen halen op onze kwekerij. Dit kan op zaterdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur of op vrijdagmiddag na 15.00 uur. Indien je kiest voor afhalen ontvang je hier nog een bevestiging van via e-mail. Voor afhalen kun je je melden bij het expeditie kantoor, dit kantoor kun je vinden bij de afhaalingang vlak langs de laadplaats. Indien je de bestelling komt afhalen ontvang je 10% afhaalkorting. Bekijk hier tips voor het transport op je eigen aanhangwagenMijn plant is geleverd en nu?

Wanneer je plant is geleverd is het tijd om op de juiste manier te gaan planten en je planten van de juiste nazorg te voorzien. Wanneer een plant niet goed wordt geplant of bewaterd kan dit cruciaal zijn in de periode van hergroei en de nodige problemen opleveren en zit de kans erin dat de plant het niet gaat redden. Het is natuurlijk erg jammer als je nieuwe aanwinst niet goed gaat groeien, geef hier dus extra veel aandacht aan en lees de instructies goed door. 
Heb ik garantie op mijn aangekochte producten?

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie ook geven we een uitloopgarantie, echter geldt deze alleen wanneer de producten volgens onze voorschriften zijn geplant en verzorgd.