Klantenservice

Veel gestelde vragen

Bekijk hier onze FAQ

 

Betaalmogelijkheden

Bestellingen via webshop

Je online bestelling kan via verschillende methodes betaald worden.

 • Ideal: Betaal met de betaalomgeving van de bank die je gewend bent.
 • Creditcard: Makkelijk betalen via uw Visa, Mastercard of American express door je kaartgegevens in te vullen en uw betaling te autoriseren.
 • Klarna: Achteraf betalen binnen 14 dagen, een flexibele manier van betalen.
 • PayPal: Log in met je PayPal-account en betaal makkelijk en vertrouwelijk met deze online wallet.
 • SEPA-overboeking: Je betaling overboeken van iedere Europese betaalrekening, via internetbankieren kunt je je betaling in je eigen bankomgeving simpel overboeken.
 • SOFORT banking: Log in bij je vertrouwde bankomgeving en voldoe je betaling.
 • Bancontact: Maak je betaling over doormiddel van je eigen bankomgeving.


Bij ons op de kwekerij

Pin betaling: Wij hebben een pinautomaat op locatie, waarmee je bij het afhalen van de bestelde producten de betaling kan voldoen.

 

Voor groenprofessionals


Betalen op rekening: Binnen 14 dagen na ontvangst van onze factuur kun je betalen per overschrijving met het factuurnummer als betalingskenmerk.

Gegevens voor overschrijving zakelijk:
Ten name van: Den Mulder Boomteelt BV, Grubbenvorst
IBAN: NL35RABO 0127412417
BIC: RABONL2UBezorgen

We bezorgen graag (tegen een transparante en eerlijke prijs) op elke gewenste locatie in Duitsland of de Benelux. Of je nu in Groningen, Frankfurt am Main of aan de Belgische kust woont. Stel gewoon je plantenlijst samen en wij leveren je buitengroen op afspraak aan huis. 

Zone 1: Heel Nederland, Vlaanderen en Nordhrein-Westfalen

Als je planten bestelt, leveren we jouw bestelling overal in Nederland, Vlaanderen en Nordhrein-Westfalen. De bezorging is inclusief vanaf een bestelling met bestelwaarde van € 300,-. Bij een bestelling kleiner dan € 300,- rekenen we in deze zone een bezorgtoeslag van € 50,-.

Zone 2: Wallonië, Brussels Gewest, Luxemburg, Bremen, Hamburg, Niedersachsen, Hessen, Rheinland-Pfalz, Saarland
We rijden graag naar je toe als je in de hierboven genoemde regio’s woont, die wij rekenen tot zone 2. De bezorging is inclusief vanaf een bestelling met bestelwaarde van € 1000,-. Bij een bestelling kleiner dan € 1000,- rekenen we in deze zone een bezorgtoeslag van € 150,-.

Zone 3: Schleswig-Holstein, Mecklenburg-Vorpommern, Brandenburg, Berlin, Sachsen-Anhalt, Sachsen, Thüringen, Bayern, Baden-Württemberg
We rijden met alle plezier naar bovenstaande regio’s die wij indelen in zone 3. De bezorging is inclusief vanaf een bestelling met bestelwaarde van € 2000,-. Bij een bestelling kleiner dan € 2000,- rekenen we in deze zone een bezorgtoeslag van € 300,-.

Zone 4: de rest van de wereld
Voor afleveradressen buiten de hierboven genoemde regio’s stellen we graag op aanvraag een passend minimaal bestelbedrag en evenzo passende transportvergoeding samen. Neem hiervoor contact op via contact@denmulderboomteelt.com of via ons contactformulier.

Het transport wordt uitgevoerd door onszelf of externe partijen die gespecialiseerd zijn in bomentransport. We proberen het transport altijd te combineren met andere leveringen, zodat kosten en energie beperkt blijven.

Levertijd 

Het bezorgmoment wordt tijdig met u gecommuniceerd. Mocht u toch niet op de afgesproken bezorg locatie zijn op het moment van levering, dan nemen wij telefonisch contact met u op. In het geval dat het onmogelijk is om contact met u te krijgen, dan kan de bestelling opnieuw bezorgd worden op een nader af te spreken moment, de kosten voor het transport worden dan opnieuw berekend. In het geval van een palletbezorging binnen Nederland ontvangt u een Track & Trace code, wordt uw order op een andere manier en/of ander land bezorgd ontvangt u geen Track & Trace code.

Cadeaubonnen

Lees hier alles over cadeaubonnen.


Garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil in feite zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

De planten die Den Mulder Boomteelt aanbiedt zijn normaliter van uitstekende kwaliteit en zijn door ons met zorg gekweekt. Hergroei zou in feite geen probleem mogen opleveren indien u de aanwijzing volgt van onze voorgeschreven plant- en nazorginstructies. Deze instructies staan op onze website vermeld en heeft u digitaal dan wel fysiek als brochure bij de bestelling van ons aangereikt gekregen.

Wij staan in voor een goede kwaliteit van onze producten op het moment van leveren. Met deze wetenschap bieden wij voor onze vollegrond-producten (kluit- en wortelgoed) een zogenaamde uitloopgarantie. Op een aantal zaken hebben wij echter geen controle en kunnen logischerwijs dan ook niet leiden tot garantieclaims. Denk hierbij aan:

 • Afsterving of groeistoornis door slechte bodemstructuur (doorwortelbaarheid en ontwatering).
 • Schade ontstaan door vorst, wind, hitte of andere (extreme) weersomstandigheden na levering.
 • Schade ontstaan door ongedierte, wild, schimmels en ondeskundig gebruik van bestrijdingsmiddelen na levering.
 • Het niet opvolgen van voorgeschreven plant- en nazorginstructies en de daaruit voortvloeiende gevolgen.

In alle andere gevallen kunt u contact met ons opnemen via contact@denmulderboomteelt.com. Wij streven ernaar problemen spoedig en naar ieders tevredenheid op te lossen. Voorwaarden betreffende kwaliteit en hergroei staan voor onze professionele klanten omschreven in HBN-2020.

Uitloopgarantie

Onze bomen en tuinplanten geselecteerd voor verkoop staan vaak al jaren op onze kwekerij te groeien en hebben zich al bewezen goed en levensvatbaar te zijn. Door deze voorselectie komt uitval na verplanting in feite zelden voor, mits de juiste plant- en nazorgwijze zijn nageleefd. Zijn er over de conditie van het verplante product uit de vollegrond (kluit- en wortelgoed) onduidelijkheden ontstaan of loopt uw verplante boom of tuinplant toch niet uit voor 1 juni (in het 1e groeiseizoen), in dat geval bieden wij uitloopgarantie. Een levensvatbare boom of tuinplant zal in het vroege voorjaar namelijk knoppen maken welke na verloop van tijd zullen uitgroeien (uitlopen) tot nieuw blad. Is dit bij uw boom of tuinplant niet het geval, dan kunt u zich vóór 1 juni melden – met bijgevoegd duidelijke foto’s van de standplaats en het betreffende product via contact@denmulderboomteelt.com.

Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Klachtenafhandeling

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via contact@denmulderboomteelt.com. U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

 

Retourneren

Lees hier alles over retourneren.