Coreopsis rosea 'American Dream'

Meisjesogen

Geen afbeelding beschikbaar
Meisjesogen is een langgroeiende vaste plant kan een hoogte tot circa 40 cm bereiken. Het groene blad is fijn van structuur en 15 cm lang. In juli-augustus verschijnen er donkerroze bloemen aan de plant. Coreopsis rosea 'American Dream' gedijt op elke normale tuingrond in de zon en verdraagt een temperatuur van -25 °C. De plant heeft... Lees meer
Helaas, Coreopsis rosea 'American Dream' hebben wij niet op voorraad...

Dit soort hebben wij op dit moment niet (verkoopklaar) op onze kwekerij staan. Mogelijk zijn meerdere uitvoeringen van dit soort toch leverbaar vanuit ons uitgebreide netwerk aan kwekers. In het bestelproces kunt u het gewenste artikel toch toevoegen en gaan wij voor u op zoek of zullen een passend alternatief aanbieden.

Plantomschrijving

Meisjesogen is een langgroeiende vaste plant kan een hoogte tot circa 40 cm bereiken. Het groene blad is fijn van structuur en 15 cm lang. In juli-augustus verschijnen er donkerroze bloemen aan de plant. Coreopsis rosea 'American Dream' gedijt op elke normale tuingrond in de zon en verdraagt een temperatuur van -25 °C. De plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer is het van belang dat deze plant niet uitdroogt.

Planteigenschappen

Herkomst

Gewasgroep
Vaste planten
Familie
Asteraceae
Herkomst
Cultivar

Vorm / Maat

Volwassen hoogte
30-40 cm

Standplaats

Winterhardheid
Zeer goed (zone 5)
Lichtbehoefte
Zonnig
Verharding
Verdraagt geen verharding
Advies plantafstand
7-9 stuks/m2

Plantkenmerken

Bladkleur
Groen
Wintergroen
Bladverliezend
Bloemkleur
Roze
Bloeiperiode
Juli; Augustus

Nazorg

Snoei periode
niet