Actievoorwaarden kortingscodes

Deze voorwaarden gelden voor het gebruik van kortingscodes die je zijn aangeboden door Den Mulder Boomteelt. Door gebruik te maken van Den Mulder Boomteelt kortingscodes ga je akkoord met deze voorwaarden.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op digitale en gedrukte kortingscodes die zijn aangeboden door Den Mulder Boomteelt (hierna: de “kortingscodes”).

2. Kortingscodes zijn enkel van toepassing op particuliere bestellingen.

3. Als je gebruik maakt van een kortingscode, ontvang je korting op de aankoop van producten die worden aangeboden in de webshop van Den Mulder Boomteelt op www.denmulderboomteelt.com/webshop.

4. Iedere kortingscode is gedurende een bepaalde periode geldig. Na deze periode kan de kortingscode niet meer worden gebruikt. De hoogte van de korting en andere specifieke gebruiks- of actievoorwaarden vind je in de uiting waarin de kortingscode is opgenomen.

5. Je kunt kortingscodes niet gebruiken voor openstaande bestellingen.

6. Je kunt kortingscodes niet ruilen voor geld. Je kunt met een kortingscode geen korting krijgen op andere producten dan de producten waarvoor de betreffende kortingscode-actie geldt en die nader zijn omschreven in de uitingen waarin de kortingscode is opgenomen.

7. Den Mulder Boomteelt behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie stop te zetten.