Weigela 'Bokrashine' Synoniem: Weigela 'Naomi Campbell'

Weigelia

De Weigela 'Bokrashine' wordt gemiddeld 125 cm hoog, Het blad is paars van kleur, welke samen met de mooie purperroze bloemen voor een prachtig geheel zorgt. De Weigela kan flink groot worden maar is goed te onderhouden. Het beste is om te snoeien na de bloei, de oudste takken onderaan weg te halen en de rest een derde terug te nemen.... Lees meer

  • Opvallende bloei
  • Bijen en/of vlinders lokkend
Helaas, Weigela 'Bokrashine' hebben wij niet op voorraad...

Dit soort hebben wij op dit moment niet (verkoopklaar) op onze kwekerij staan. Mogelijk zijn meerdere uitvoeringen van dit soort toch leverbaar vanuit ons uitgebreide netwerk aan kwekers. In het bestelproces kunt u het gewenste artikel toch toevoegen en gaan wij voor u op zoek of zullen een passend alternatief aanbieden.

Plantomschrijving

De Weigela 'Bokrashine' wordt gemiddeld 125 cm hoog, Het blad is paars van kleur, welke samen met de mooie purperroze bloemen voor een prachtig geheel zorgt. De Weigela kan flink groot worden maar is goed te onderhouden. Het beste is om te snoeien na de bloei, de oudste takken onderaan weg te halen en de rest een derde terug te nemen. Deze plant is goed winterhard.

Planteigenschappen

Herkomst

Gewasgroep
Heesters
Familie
Caprifoliaceae
Herkomst
Hybride; cultivar

Standplaats

Winterhardheid
Zeer goed (zone 5)
Verharding verdragend
Nee

Plantkenmerken

Bladkleur
Groen; Paars
Wintergroen
Bladverliezend
Bloemkleur
Roze; Rood; Opvallende bloei
Overige plantkenmerken
Geurend; Bijen en/of vlinders lokkend