Aquilegia 'Kristall'

Akelei

Geen afbeelding beschikbaar
Een sterk groeiende akelei met knikkende, witte bloemen op rechte stengels tot circa 80 cm hoogte. Deze verschijnen in het late voorjaar en de vroege zomers in clusters van 5-15 en hebben lange sporen die tot 8 cm kunnen worden. De bladeren zijn grijs tot groen van kleur. Deze plant geeft de voorkeur aan vruchtbare, vochtige maar... Lees meer
Helaas, Aquilegia 'Kristall' hebben wij niet op voorraad...

Dit soort hebben wij op dit moment niet (verkoopklaar) op onze kwekerij staan. Mogelijk zijn meerdere uitvoeringen van dit soort toch leverbaar vanuit ons uitgebreide netwerk aan kwekers. In het bestelproces kunt u het gewenste artikel toch toevoegen en gaan wij voor u op zoek of zullen een passend alternatief aanbieden.

Plantomschrijving

Een sterk groeiende akelei met knikkende, witte bloemen op rechte stengels tot circa 80 cm hoogte. Deze verschijnen in het late voorjaar en de vroege zomers in clusters van 5-15 en hebben lange sporen die tot 8 cm kunnen worden. De bladeren zijn grijs tot groen van kleur. Deze plant geeft de voorkeur aan vruchtbare, vochtige maar goed doorlaten grond in de schaduw.

Planteigenschappen

Herkomst

Gewasgroep
Vaste planten
Familie
Ranunculaceae
Herkomst
Hybride; cultivar

Vorm / Maat

Volwassen hoogte
60-80 cm

Standplaats

Winterhardheid
Zeer goed (zone 5)
Lichtbehoefte
Schaduw
Verharding
Verdraagt geen verharding

Plantkenmerken

Bladkleur
Grijs; Groen
Wintergroen
Bladverliezend
Bloemkleur
Wit

Nazorg

Snoei periode
mei; jun; jul; aug; sep