Telefoonnummer +31(0)77 - 366 22 89

Den Mulder Boomteelt

Den Mulder Boomteelt

Den Mulder Boomteelt werd in 1985 opgericht door Henk den Mulder. Met een achtergrond bij de Plantenziektenkundige Dienst als fytopatholoog is hij in Grubbenvorst gestart met een eigen kwekerij in spillen. Henk heeft de kwekerij vervolgens verder uitgebouwd. De nadruk is in de loop der jaren meer en meer op het zwaardere segment komen te liggen.
Vandaag de dag bieden wij een compleet en kwalitatief hoogwaardig sortiment voor de professionele hovenier en groenvoorziener. De eigen productie speelt hierin een centrale rol; op een oppervlak van circa 200 hectare kweken we zo’n 2000 soorten laan- en parkbomen, karakteristieke sierbomen, meerstammige bomen, coniferen en solitair heesters. Dit brede eigen sortiment stelt ons in staat om te allen tijde een topproduct af te leveren.

De eigen productie worden aangevuld met bomen en tuinplanten van contractkwekers en collega’s. Vanwege onze ligging in het grootste tuinbouwcluster van Europa is een compleet sortiment aan boomkwekerijproducten beschikbaar binnen een straal van vijftig kilometer.

Onze bomen en tuinplanten worden verkocht aan hoveniers, groenvoorzieners, overheden, instellingen, collega-kwekers, tuincentra en particuliere tuinbezitters.

Visie

Waar wij voor staan! No-nonsense, korte lijnen en een familiair karakter
Den Mulder Boomteelt staat voor een no-nonsense cultuur; we houden van aanpakken en gaan een uitdaging niet uit de weg. De organisatie is plat en efficiënt: de lijnen zijn kort en de overheadkosten minimaal. Daarnaast is Den Mulder Boomteelt een echt familiebedrijf – er werken maar liefst vier ‘Den Mulders’ op de kwekerij! – en dat is bepalend voor de sfeer. De koffie staat altijd klaar!

Compleet sortiment, transparante werkwijze en volledige ontzorging
Den Mulder Boomteelt biedt een compleet pakket aan bomen en tuinplanten. Dit maakt ons uniek. Een volledig sortiment groenproducten is steeds lastiger te vinden, zowel voor particulieren als voor de hovenier, groenvoorziener en handel.

Onze producten komen grotendeels uit eigen kwekerij, de rest wordt aangeleverd door contractkwekers en collega’s. Alle soorten vindt u op deze site, ínclusief de prijzen! Den Mulder Boomteelt hecht namelijk waarde aan een open en transparante werkwijze, wij hebben niets te verbergen. Daarbij; door internet wordt de wereld steeds transparanter en ook de boomkwekerijsector moet daarin mee.

De ondernemer van vandaag wil vooral doen waar hij goed in is, focussen op zijn core business. Daarom kunt u in onze online bestelmodule 24/7 producten bestellen en worden deze bezorgd op locatie. Of u nu in Groningen, Frankfurt am Main of aan de Belgische kust woont. Vanzelfsprekend tegen een transparante en eerlijke prijs.

Ons team

Ruim twintig geschoolde en enthousiaste medewerkers, ieder met hun eigen specialisme, vormen de drijvende kracht achter Den Mulder Boomteelt.

Henk den Mulder

Pieter den Mulder

Rutger Becude

Bert Cuenen

Pieter Joosten

Nelly den Mulder

Danny Horstermans

Junior Bos

Ivan Cuijpers

Peet Hoeijmakers

Angelique van der Oest

Dwe Dwe Lay Tun

Hserdipo Htoolay

Jan Maes

Maickel Tromp

Mart Custers

Nelleke den Mulder

Paweł Ostarek

Thijs Hoeijmakers

Wilbert Steeghs

Win Naing

Witek Lampowski

Vacatures / stages

Wil je bij ons werken?
Den Mulder Boomteelt is een toonaangevende boomkwekerij, die wordt gerund door een team van enthousiaste medewerkers. We zijn een erkend leerbedrijf en bieden regelmatig stage- en opleidingsplaatsen.
Interesse om bij ons te komen werken of stage te lopen? Neem gerust contact op door een mail te sturen met je cv en motivatiebrief naar pieterjoosten@denmulderboomteelt.com.

Lijst
Totaal € 0,00
Lijst
Totaal € 0,00

Help, ik heb niet gevonden wat ik zocht...

Familienaam Omschrijving
Verwijder product aanvraag

Specialist in sortiment

Contact gegevens

Den Mulder Boomteelt BV

Sevenumseweg 4

5971 NL Grubbenvorst / Venlo, Nederland

  • KvK 55428142
  • BTW NL818288620B01
  • IBAN Particulier: NL11KNAB 0257076867
  • BIC Particulier: KNABNL2H

Openingstijden zakelijk

Maandag tot en met zaterdag.

  • 1 juni / 31 september: 7.30 tot 16.30
  • 1 oktober / 28 februari: 8.00 tot 17.00
  • 1 maart / 31 mei: 7.30 tot 17.00

Openingstijden particulier

Het bekijken en afhalen van bomen en planten kan van 1 oktoker tot en met 31 april op zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur.

Onze medewerkers hebben zeker tijd om u goed te helpen als u vooraf een afspraak maakt via +31 (0)6 13 46 78 39.

Kwekerijboek

Download ons digitale kwekerijboek voor op uw PC of smartphone. Hiermee kunt u naar onze percelen navigeren met Google Maps en onze gewassen lokaliseren.

Den Mulder Boomteelt op sociale media